Welkom bij Schilperoort Netwerk Notarissen

Schilperoort Netwerk Notarissen is een modern notariskantoor in Oud-Beijerland, met deskundigheid op het gebied van  ondernemingsrecht, vastgoedrecht, familierecht en estateplanning. Op onze site kunt u veel informatie vinden over onze dienstverlening. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Wij staan voor u klaar om de belangrijkste momenten van uw leven goed te regelen. We staan u graag bij met gedegen advies en we wijzen u graag op juridische valkuilen die u zelf nooit had ontdekt. Wij spreken gewone mensentaal en weten precies wat er speelt in de wereld. Om u ook 's avonds van dienst te kunnen zijn is ons kantoor op de donderdagavond tot 21.00 uur geopend . Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om naar u toe te komen voor een bespreking of het passeren van een akte.

Onze notarissen Gert Schilperoort (afkomstig uit Goudswaard) en Marc van Dijk (wonende te Heinenoord) hebben naast hun eigen akten ook nog akten van de oud-notarissen A. Berger, mr. E.C. Suvee, beiden voorheen notaris te Oud-Beijerland, en mr. H. Borgers, voorheen notaris te Cromstrijen (Klaaswaal en Numansdorp), in hun archief.

Lees verder...

Schilperoort Netwerk Notarissen maakt deel uit van het samenwerkingsverband Netwerknotarissen.  De ongeveer 150 Netwerknotariskantoren houden elkaar scherp en helder. We delen kennis en adviseren elkaar, zodat onze kennis steeds up-to-date is en wij u beter kunnen helpen. Kom daar maar eens om bij een traditionele notaris. Vandaar dat wij van Schilperoort Netwerk Notarissen durven te zeggen dat we net iets meer notaris zijn.

Verberg lees verder...

nieuws van het notariskantoor

31 januari 2018

Vacature secretaresse / notarieel medewerk(ster)

Schilperoort Netwerk Notarissen is een regionaal georiënteerd kwaliteitskantoor dat de gehele notariële praktijk beslaat. Onze klantenkring bestaat uit zowel ondernemers als particulieren. Op ons kantoor werken twee notarissen, drie kandidaat-notarissen en acht overige medewerkers. De werksfeer is plezierig, open en collegiaal. Een goede balans tussen werk en privé is voor ons belangrijk. 

Ter aanvulling van ons team zoeken wij per direct:

1. een secretaresse / notarieel medewerk(st)er (met ervaring); en

2. een beginnend secretaresse / notarieel medewerk(st)er.


Wat kunnen wij je bieden:

- een plezierige werkomgeving waarin je je eigen verantwoordelijkheid hebt;

- een kantoor waar kwaliteit en collegialiteit hoog in het vaandel staan;

- een dienstverband van minimaal 4 dagen per week.

Wat verwachten wij van jou:

- nauwkeurigheid;

- een flexibele werkhouding;

- goede communicatieve vaardigheden;

- goede beheersing van de Nederlandse taal;

- minimaal een MBO4 of HAVO-vooropleiding;

- bekendheid met de regio (Hoeksche Waard) is voor ons een pré.

Heb jij zin in deze baan, reageer dan! Wij ontvangen graag uiterlijk op 16 FEBRUARI a.s. een brief en/of een e-mailbericht met een opgave van wie je bent en wat je hebt gedaan (ter attentie van mr. G. Schilperoort) op het volgende mailadres: gschilperoort@schilperoortnotarissen.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

nieuws van netwerk notarissen

13 februari 2018nieuws

Liefde op Valentijnsdag gevonden! Maar hoe ga je nu verder?

Als je de ware liefde hebt gevonden heb je nog heel wat te kiezen. Want hoe ga je verder op de manier die het beste bij jullie past? Er zijn...

lees verder >
12 februari 2018nieuws

Netwerk Notarissen komt met donorclausule i.v.m. nieuwe donorwet

Netwerk Notarissen bereiden zich voor op de nieuwe wet over donorregistratie. Op dinsdag 13 februari a.s. wordt in de Eerste Kamer over deze wet gestemd. Als de wet wordt aangenomen...

lees verder >
12 februari 2018nieuws

Netwerk Notarissen komt met donorclausule in verband met nieuwe donorwet

Op dinsdag 13 februari a.s. wordt in de Eerste Kamer over de nieuwe donorwet gestemd. Netwerk Notarissen heeft voor de nieuwe donorwet een donorclausule ontwikkeld die kan worden opgenomen in...

lees verder >
mr. G. (Gert) SchilperoortNotaris
Ik ben Gert Schilperoort, sinds 1997 notaris te Oud-Beijerland als opvolger van de heer A. Berger. Vanaf 1980 ben ik in de notariële praktijk werkzaam op alle rechtsgebieden. Ik ben gespecialiseerd op het rechtsgebied onroerend goed en ben zeer ervaren in het familierecht.
mr. M.L. (Marc) van DijkNotaris
Ik ben Marc van Dijk, sinds 1998 in de notariële praktijk werkzaam en sinds 2005 als notaris verbonden aan Schilperoort Netwerk Notarissen, als opvolger van mr. E.C. Suvee (voorheen notaris te Oud-Beijerland) en tevens mr. H. Borgers (destijds notaris te Klaaswaal). Ik ben gespecialiseerd in het familierecht. Tevens ben ik ervaren in het ondernemingsrecht en op het gebied van verenigingen en stichtingen. Daarnaast ben ik sparringpartner van DGA's en vermogende particulieren op het gebied van de estateplanning; het op een zo voordelig mogelijke manier overdragen van vermogen naar de volgende generatie(s).
mr. L.L. (Leonie) van de Ruit-Dröge Kandidaat-notaris
Ik ben Leonie van de Ruit, sinds 2008 werkzaam op dit kantoor en waarnemend-notaris. Mijn specialisatie is familierecht. U kunt bij mij terecht voor (advies over) uw levenstestament, testament, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontract, schenkingsakte, erfbelastingaangifte, akte van verdeling, verklaring van erfrecht en de afwikkeling van nalatenschappen. Daarnaast heb ik veel ervaring in de onroerend goedpraktijk, zowel bedrijfsmatig als particulier.
mr. E. (Liesbeth) Vermeulen-Vette Kandidaat-notaris
Ik ben Liesbeth Vermeulen-Vette, werkzaam op dit kantoor en ben waarnemend notaris. Mijn specialisatie is familierecht. U kunt bij mij terecht voor (advies over) uw levenstestament, testament, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontract, schenkingsakte, erfbelastingaangifte, akte van verdeling, verklaring van erfrecht en de afwikkeling van nalatenschappen. Daarnaast houd ik mij bezig met de ondernemingspraktijk en kunt u bij mij terecht voor de oprichting van B.V.'s, verenigingen en stichtingen, kapitaalverminderingen, aandelenoverdrachten, certificeringen en statutenwijzigingen.
mr. D. (Dorine) OudhofKandidaat-notaris
Ik ben Dorine Oudhof, sinds augustus 2016 werkzaam bij dit kantoor en waarnemend notaris. Ik houd mij bezig met de ondernemingspraktijk. U kunt bij terecht voor (advies over), de oprichting, statutenwijziging, fusie of splitsing van uw B.V. N.V., stichting of vereniging , maar ook aandelenoverdrachten en herstructurering van uw concern. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor estateplanning, onder meer bij bedrijfsoverdracht.
mevrouw J.K. (Coby) VisserNotarisklerk
Ik ben Coby Visser, sinds 1989 notarisklerk bij dit kantoor en werkzaam op de registergoedafdeling. U kunt bij mij terecht voor het verzorgen van uw hypotheek, uw koopovereenkomst en de overdracht van onroerend goed, zowel zakelijk als particulier. Daarnaast kunt u bij terecht voor alle andere werkzaamheden die voorkomen in de onroerend goedpraktijk.
mevrouw P.F. (Petra) Goedhart-SchoutenNotarieel medewerker
Ik ben Petra Goedhart, sinds 1991 werkzaam op dit kantoor. U kunt bij mij terecht voor de overdracht van particulier onroerend goed, hypotheken en doorhalimngen van hypotheken.
mevrouw M. (Marian) BleekerBoekhouder
Ik ben Marian Bleeker, sinds 1 juli 1999 werkzaam op dit kantoor. Ik verzorg de boekhouding. U kunt bij mij terecht voor vragen over (uit)betalingen.
mevrouw R.M. (Rosalinde) van Mullem-KanisNotarieel medewerker
Ik ben Rosalinde van Mullem, werkzaam bij Schilperoort Netwerk Notarissen in Oud-Beijerland. Mijn specialisatie is ondernemingsrecht. U kunt bij mij terecht voor de oprichting van B.V.'s, verenigingen en stichtingen, kapitaalverminderingen, aandelenoverdrachten, certificeringen, fusies, splitsingen en statutenwijzigingen.
mevrouw M. (Manja) StrooberSecretaresse
Mijn naam is Manja Stroober, werkzaam bij Schilperoort Netwerk Notarissen in Oud-Beijerland. Ik weet veel over het opmaken van testamenten, akten van huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontracten, akten van verdeling, akten van schenking, verklaringen van erfrecht en levenstestamenten. Maar ik help u ook graag bij andere notariële zaken.
mevrouw C.M. (Keetie) van der GiessenSecretaresse
Ik ben Keetie van der Giesen, sinds 2012 werkzaam op dit kantoor. Ik werk als secretaresse op de familierechtafdeling. Mijn werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van testamenten, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontracten, akten van verdeling, akten van schenking, verklaringen van erfrecht, levenstestamenten en afwikkeling van nalatenschappen.
mevrouw S. (Sarah) KroesbeekSecretaresse
Ik ben Sarah Kroesbeek, sinds 2017 werkzaam op dit kantoor. Ik werk als secretaresse op de registergoedafdeling. Mijn werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van koopovereenkomsten , leveringen en hypotheken.
mevrouw Y.P. (Yvonne) de Vos-Remkes receptioniste
Ik ben Yvonne De Vos, sinds 1989 werkzaam op dit kantoor. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ontvangen van onze cliënten, het beantwoorden van de telefoon en het verzorgen van de legalisatie van handtekeningen. Daarnaast verricht ik allerhande administratieve en ondersteunende werkzaamheden.
mevrouw M. (Marijke ) van Kleef-StaritskyReceptioniste
Ik ben Marijke Van Kleef, sinds 1996 werkzaam op dit kantoor. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ontvangen van onze cliënten, het beantwoorden van de telefoon en het verzorgen van de legalisatie van handtekeningen. Daarnaast verricht ik allerhande administratieve en ondersteunende werkzaamheden.

Schilperoort Netwerk Notarissen

handelsregisternr: 24444750
btw nr: NL814784422B01
Algemene voorwaarden

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 21:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur

Bezoekadres

Beetsstraat 3
3261 PL Oud-Beijerland

Postadres

Postbus 1161
3260 AD Oud-Beijerland

vraag stellenprijs opvragen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.